Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

RESTAURANG MATKULTUREN

Drivs av elever och lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet och är en del av programmets undervisning. Lunch serveras de dagar eleverna inte har praktik eller lov, och flera gånger per termin arrangeras också uppskattade kvällstillställningar med olika teman

Restaurangen

Restaurang Matkulturen serverar lunch som är tillverkad och serverad av elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Öppettider

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag 11.30–13.00, med undantag för lov, praktik och andra skolaktiviteter, se nedan.

Utöver detta har vi kvällservering vid utvalda tillfällen från kl. 18.00.
OBS! dessa kvällar är det endast bordsbokning.

På fredagar vecka 40–43 är det ettornas första luncher


Meny vecka 43

Tisdag

Rösti med vispad crème fraiche, stenbitsrom, confiterad äggula och picklad rödlök.
Skummig svampsoppa serveras med ost- och rosmarinkex.
Mustig köttgryta serveras med ris, honungsrostade morötter och kryddig lök-och fikonröra.
Lax fylld med gorgonzola, ört- och vitvinssås, potatiskroketter och juliennegrönsaker.

Grand dessert

Onsdag – Stängt

Torsdag – Stängt

Fredag – Stängt


Vecka

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

43

Lunch

Stängt

Stängt

Stängt

44

Stängt

Stängt

Stängt

Stängt

45

Stängt

Lunch

Lunch

Lunch

46

Stängt

Stängt

Lunch

Lunch

47

Stängt

Lunch

Stängt

Lunch

48

Stängt

Abonnerat

Stängt

Stängt

I år serveras vårt julbord på tallrik(ar). Du väljer precis som vanligt mellan en julinspirerad
fisk- och kötträtt till varmrätt

Vecka

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

49


Julmat/lunch


Julmat/lunch

Fullbokat

Jumat/kväll
Fullbokat

Julmat/lunch


50


Julmat/lunch

Fullbokat

Julmat/lunch
Fullbokat

Julmat/kväll

Fullbokat

Julmat/lunch

Fullbokat

51

Julmat/lunch




Temakvällar på Restaurang Matkulturen

30 september - Medelhavstema / Fullbokat

7 oktober - Svenska smaker / Fullbokat

14 oktober - Hållbart / Fullbokat

Mat

Maten som serveras är av varierande karaktär och med ursprung i husmanskosten. Ni kommer även få smaka mat från andra kulturer och länder. Varje dag serveras förrätt(er), varmrätt(er) efterrätt(er) samt sallad, bröd, dryck, kaffe och tillbehör

Priser

2 rätters lunch inklusive måltidsdryck 95 kronor
3 rätters lunch inklusive måltidsdryck 115 kronor
Kvällsservering 350 kronor (exklusive dryckespaket som erbjuds separat)

Det går bra att betala med kort, och vi tar även Swish-betalning.

Bokning

Telefon 0371-829 30, vi svarar i mån av tid när vi har verksamhet

Utbildning

Läs mer om utbildningen på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Välkomna!

Elever och lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Post och leverans

Gislegatan 1

332 33 Gislaved

Besöksadress

Gislegatan 5

332 33 Gislaved

Följ oss

Kontaktcenter

Gislaveds kommun

Telefon: 0371-810 00