Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Studenten 2021

Studentutsläppet den 4 juni!

Snart tar du studenten och vi i skolledningen har planerat utsläppsdagen i dialog med studentkommittén, regionens smittskydd och polisen. En dialog där avsikten har varit att göra dagen så speciell som möjlig för dig som student, samtidigt som vi gör det vi kan för att inte öka smittspridningen av coronaviruset, och belasta sjukvården ytterligare. Fortsatt hög smittspridning gör att trängsel och folksamlingar måste undvikas. Planeringen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Så här planerar vi utsläppet den 4 juni:

Alla studenter släpps ut under samma dag men vid olika tidpunkter och från två olika platser. Det första utsläppet kommer att ske klockan 10.00 och det sista klockan 18.00.

För att undvika trängsel har vi begränsat antal anhöriga per student till maximalt två personer.

De olika platserna där utsläppen sker, vi återkommer om vilka platser det blir, kommer att användas flera gånger under dagen. Därför är det viktigt att du håller din tid. Var inte där för tidigt och lämna platsen direkt när du blivit mött av anhöriga.

Den här planeringen är gjord efter de förutsättningar som gäller idag. Förändringar kan komma att ske beroende på smittspridningen i samhället. Vi kommer i så fall att informera så fort vi vet de nya förutsättningarna.

Du som vårdnadshavare, hjälp till att minska smittspridningen genom att respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer och minimera antalet gäster vid er sons/dotters studentuppvaktning. Respektera också vår uppmaning att som mest vara två anhöriga som möter studenten och att snabbt lämna utsläppsplatsen. Tillsammans hjälps vi åt att göra den här dagen till ett fint minne, utan att öka smittspridningen av coronaviruset.

Mer information om dagens innehåll kommer om några veckor.

/Skolledningen


Utsläppstider

Post och leverans

Gislegatan 1

332 33 Gislaved

Besöksadress

Gislegatan 5

332 33 Gislaved

Följ oss

Kontaktcenter

Gislaveds kommun

Telefon: 0371-810 00