Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Grattis till framgångarna i årets UF mässa

Årets Uf mässa har gått av stapeln och vi på Gislaveds Gymnasium är väldigt stolta över att vi har nått stora framgångar i årets upplaga.
Företagen har jobbat hårt och detta har gett resultat. Under kvällen tog vi hem 5 priser i olika kategorier. Utöver detta vill vi även lyfta alla våra elever som har jobbat hårt och nått stora framgångar under UF-året.

Årets Förebild

Vinnare: Edvin Johansson, Tumme Upp UF, Gislaveds Gymnasium

Motivering: Årets Förebild har utvecklats otroligt mycket under sina år i UF företaget och är väldigt omtyckt av många, ungdomar som vuxna. Årets Förebild ställer alltid upp och får sina klasskompisar att utvecklas och skratta. Personen beskrivs som snäll, omtänksam, peppande och en väldigt bra kompis. Stort grattis till Årets Förebild som är Edvin Johansson från Tummen Upp UF på Gislaved Gymnasium!

Årets Vara

Vinnare: Cutit UF, Gislaveds Gymnasium

Motivering: Med en smart produkt som efterfrågas på marknaden där företaget tänker på leverans, service och kvalitet. De har god förståelse för ekonomins betydelse och vågar ta bra betalt för sin produkt. Med bra försäljning och god lönsamhet så är vinnaren i årets vara Cutit UF.

Årets UF

Vinnare: Cutit UF, Gislaveds Gymnasium

Motivering: Med ett helhetstänk och med en bra affärsidé och en genomtänkt organisation visar detta UF-företag att de tänker på alla steg i en företagsprocess. De har visat att deras produkt säljer bra och har en god lönsamhet. Hållbarhet och ett cirkulärt tänk är begrepp som går hand i hand med företaget. En innovativ produkt som efterfrågas på marknaden och har en ljus framtid framför sig. Till SM skickar vi ett företag som tagit sig an möbelriket och trätraditionerna i Jönköpings län. Vinnaren av Årets UF-företag är Cutit UF!

Årets Socialt hållbara UF

Vinnare: Changes UF, Gislaveds Gymnasium

Motivering: ”Vinnaren adresserar med skärpa och stil aktuella samhällsutmaningar och skapar med sin produkt mervärde och suddar ut gränser helt i linje med flera av de globala målen. De står för ett viktigt budskap, framtidsvision och skapar förtroende som leder till förändring.”

Årets lärare

Vinnare: Malin Strand, Gislaveds Gymnasium

Motivering: Med mycket energi och stort engagemang peppar, pushar och stöttar Årets UF-lärare sina UF-företag till framgång. Det finns en tävlingsnerv och en vilja att göra stordåd. Årets UF-lärare har ett fint samarbete med det lokala näringslivet och är en inspiration för sina kollegor. Stort grattis till Årets UF-lärare som är Malin Strand på Gislaved Gymnasium

Post och leverans

Gislegatan 1

332 33 Gislaved

Besöksadress

Gislegatan 5

332 33 Gislaved

Följ oss

Kontaktcenter

Gislaveds kommun

Telefon: 0371-810 00