HÖGSKOLAN PÅ HEMMAPLAN GISLAVED

LEVA OCH BO I GISLAVED

 

Välkommen till Gislaved

Välkommen till Gislaveds kommun. Här har vi nära till allt. Vi lever mitt i en härlig och skiftande natur som möjliggör en mängd fritidsaktiviteter och naturupplevelser under hela året.

Med 388 sjöar, ån Nissan som rinner som ett blått band genom vår kommun och vackra naturområden finns det många tillfällen till bad och fiske och sköna promenader. Äventyrsberget Isaberg erbjuder aktiviteter året runt. Från höghöjdsbana, kanoting och MTB-leder till skidåkning.

Vår kommun som ligger i sydvästra Småland har ett strategiskt läge. Du når tre flygplatser inom 75 min resa med bil: Göteborg, Växjö och Jönköping. Det finns kommunikationer med tåg och buss och bra vägar. Det är nära till flera större städer som Göteborg, Borås. Jönköping och Växjö.

Här finns även en unik entreprenörsanda och regionen är en av de mest företagstäta per capita i Sverige. Näringslivet som växer och utvecklas behöver ständigt välutbildad arbetskraft.


Flytta till Gislaved – bostäder

I vår kommun väljer du hur och var du vill bo – i tätort eller på landsbygd – i lägenhet eller hus. Det finns goda möjligheter att hitta ett drömboende i Gislaveds kommun. Via länkarna nedan hittar du information som riktar sig till dig som funderar på att flytta till Gislaved samt kontaktuppgifter till olika bostadsbolag.


http://living-gislaved.se/sv/livinggislaved/flyttahit.4.3d6cb11e14aeafd5a32367a.htmllänk till annan webbplats


http://living-gislaved.se/sv/livinggislaved/bo.4.72dc1a4614a5c73d64a870.htmllänk till annan webbplats


BESÖK OSS GÄRNA PÅ FB

Post- och leveransadress Gislegatan 1, 332 33 Gislaved
Besöksadress Gislegatan 5, 332 33 Gislaved
Tel 0371-819 00  |  Fax 0371-807 32  |  E-post gislaveds.gymnasium@edu.gislaved.se


 

Kontaktcenter
Gislaveds kommun
0371-810 00


Länk till Gislaveds kommun